Meer over mij en mijn werkwijze…

Wat betekent Projectmanagement voor mij?

Als projectmanager treed ik meer als regisseur van projecten op, in plaats van manager. Ik zorg ervoor dat de belanghebbenden duidelijke doelen hebben en dat deze ‘stakeholders’ de rol krijgen die hen toekomt: betrokken met focus op de juiste dingen.

In verschillende omgevingen, ook internationaal, heb ik een aantal projecten als projectmanager uitgevoerd. In al deze projecten heeft het bruikbaar maken van het geleerde in de dagelijkse praktijk centraal gestaan. Het is voor mij dan ook een écht vak.

Ervaring

Mijn loopbaan is ooit begonnen in de ICT als netwerkspecialist daarna verder ontwikkelt in diverse training en consultancy functies en als projectmanager.
Sinds 1999 ben ik fulltime trainer en coach geweest bij een van de grootste opleidingsinstituten van Nederland, met een specialisme en uitgebreide ervaring op het gebied van projectmanagement en vernieuwende trainingsmethoden. Deze ervaring gebruik ik tijdens de trainingen op basis van practice what you preach.

Agile/SCRUM

Natuurlijk blijf ik mijzelf ook ontwikkelen en doe inmiddels geen projecten meer die slechts één concreet en tastbaar resultaat op moeten leveren. De focus is op het rendement die de investering van training en opleiding moet opleveren.
Inmiddels is mijn aandachtsgebied ook uitgebreid op het gebied van onder andere AGILE Projectmanagement, SCRUM – werken , Contractmanagement en SAFe.
Ieder opleidingstraject of training zie ik dan ook als een gezamenlijk leerproject welke toegevoegde waarde voor mijn klanten oplevert.

Spreekt bovenstaande attitude je aan en wil je meer weten? Neem dan contact op met mij.